Copywriter

Een website is nooit af zeggen wij altijd. Vanaf het moment dat je 'online gaat' dan is dit een proces waarbij je continu kunt en moet verbeteren. Wij staan voor een duurzame samenwerking waarin u profijt heeft van uw online activiteiten. Daar dient wel goed over nagedacht te worden, daarbij helpt WebIDs. Wij weten wat online wel en niet werkt en staan u bij. Of u nu al jaren een website hebt of pas net komt kijken.

Op zoek naar iemand die helpt om teksten te schrijven of te redigeren? WebIDs kan u helpen om goede wervende teksten te maken of uw teksten te controleren op spel- en stijlfouten.

Een goede tekst die kan scoren

Niets is zo vervelend als een slecht lopende tekst of een tekst vol met spel- en stijlfouten. De schrijvers van WebIDs kunnen u helpen om ervoor te zorgen dat uw tekst echt scoort. Wij sporen de foutjes in uw tekst op of schrijven een mooie wervelende tekst naar aanleiding van uw aanzet.

Wij gaan er namelijk vanuit dat u meer weet van uw vakgebied dan wij, vandaar dat wij altijd vragen naar een aanzet of opzet van uw hand.

Rekening houden met zoekmachine(SEO)

Natuurlijk houden wij met het schrijven van de teksten rekening met zoekmachines. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachinemarketing(SEO) zorgen wij ervoor dat uw teksten lekker lopen en dat deze daarnaast ook goed opgenomen worden in de zoekmachines.

Ik sta voor je klaar!


Wat zeggen anderen over ons?

  • Persoonlijke aandacht en eerlijk advies
  • Extra moeite is geen uitzondering
  • Meedenkend en enthousiast
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Je kunt er terecht voor advies, koffie en een mooie website.

Een greep uit ons portfolio